Wood and Wine Emblem

A Wood & Wine lelkülete gyönyörűen megmutatkozik a logónkon keresztül. Egy szőlőtőkét körülölelő gyűrű, mely az élet természetes ciklusait jelképezi.
Ez a körforgás adja cégünk erkölcsi nézeteit. A szőlőtőke ábrázolása a föld alatti gyökérzettel kezdődik, ami felkapaszkodik a törzsig, a levelekig, egészen a gyümölcsig. A tőke a körforgást reprezentálja, hiszen alkotóelemeinek szoros kapcsolata lévén jön létre gyümölcse.
Ez emlékeztetet bennünket arra, hogy minden összefüggésben áll és ezen bonyolult kapcsolatok nélkül lehetetlen létezni.
A munkánkban és a mindennapi életünkben is felfigyelünk ezekre a kapcsolatokra, törekszünk rá, hogy kiteljesüljenek. Folyamatosan optimalizálunk, hogy fenntartható maradjon e körforgás és a lehető legkevesebb káros kihatásunk legyen a környezetre.

Küldetésünk és alapelvünk

EGYETLEN MONDATBAN:

“Olyan kivételes, nemzetközi borok közvetítése – kezdve Dél-afrikai gyöngyszemekkel-, amelyek a legkedvezőbb áron kínálják a legmagasabb minőséget, változatos, élménydús borfogyasztást ígérve.”
Elkötelezettek vagyunk, hogy megtaláljuk valamennyi árkategóriában a legkülönlegesebb dél-afrikai borokat, melyeket Magyarországra hozunk, és olyan áron kínálunk, mire az a gondolat fogan meg az emberben: “Fantasztikus, hogy mindössze ennyit fizettem ezért az elképesztő borért!”

Csatlakozzon hozzánk a borok mesés világába;
ezáltal osztozhatunk az új felfedezések izgalmában és örömében!

Csatlakozzon hozzánk a borok mesés világába; ezáltal osztozhatunk az új felfedezések izgalmában!

Azokról, akik azon dolgoznak, hogy ez megvalósuljon

Butt Craig

Társalapító

Butt Craig

Alapító

Craig Dél-Afrikában végzett a szálloda szektorban, majd több, mint 15 éves tapasztalatra tett szert a vendéglátás intézetében.

Az ételek és italok (F&B) területén szakosodott, amelynek köszönhetően betekintést nyert a Dél-afrikai borok világába, ami magával ragadta őt és hatalmas szenvedéllyel lett iránta. 

Lininski Igor

Társalapító

Lininski Igor

Alapító

Igor igazi világpolgár, aki gyakran a bolygó másik felén indul felfedezésre.

Mivel erős gyökerei a magán légiutazásból és luxusrendezvényekből erednek, alkalma nyílt megízlelni a világ megannyi pontjának borait.

Lelkes utazóként és mély szenvedéllyel a kiváló borok iránt Craig és Igor úgy érezték, másokkal is meg kell osszák a lédús, gyümölcsös borok szeretetét.

A lehető legalkalmasabb helyszínnek Magyarország bizonyult, amely hosszan visszanyúló, büszke borkultúrával rendelkezik.

Craig és Igor számos szakkiállításon vett részt, és egy hetet töltöttek a Cape Winelands területén, hogy olyan borokat keressenek, amelyek megfelelnek az elképzeléseiknek és elvárásaiknak. Első portfóliójuk tökéletes alapja a későbbi felfedezéseknek, miáltal sok izgalmas bor várja a magyarországi debütálását.

Lengyel Sára

SALES & MARKETING

Sára az értékesítési osztály vezetőjeként nélkülözhetetlen tagja lett a csapatnak. A borok iránti szeretetét édesapjától örökölte, akivel gyermekkorában borkóstolókra jártak – őt az sem tántorította el, hogy csak a sajtot tudta megkóstolni. Amint elég időssé vált ahhoz, hogy a borokat is megízlelje, megértette, miért a nagy hűhó. Azonnal belemerült a borok világának tanulmányozásába, hogy megismerje a különböző fajták és típusok árnyalatait. Ugyan a szívének legkedvesebb bor a magyar, érdeklődve fedezi fel a világ nyújtotta szerteágazó kínálatot. 

A borok története érdekel. Úgy gondolom, az életet nyitott szemmel érdemes szemlélni: a felszín alatt keresni az apró részleteket, észrevenni a különbözőséget és értékelni azt. Az élet összes területét szenvedéllyel élem meg, legyen szó baráti kapcsolatok, munka, vagy az ételek és italok felfedezéséről. Számomra nem csak a bor elfogyasztása, hanem annak módja is rendkívül fontos: a hangulat, a társaság vagy az alkalom, ami miatt előkerül a bor. Szeretem az új felfedezéseket, hogy tapasztalataimat tovább vihessem egy későbbi ízkalandozáshoz.

JELENLEGI KALANDJAINK

Közös céljuk, hogy felpezsdítsék Magyarország ízlelőbimbóit kevésbé ismert területekről származó, kivételes borok kínálatával. 

Kezdetnek a Dél-afrikai borok lesznek hangsúlyosak, de a későbbiekben ízletes gyöngyszemek követik őket a világ egzotikus tájairól. Mindeközben példás helyi borok is a kínálat részesei lesznek, bemutatva, hogy Magyarország erős versenytársa a külföldi borkészítés művészetének.

A WOOD & WINE KÜLDETÉSE ÉS ALAPELVE

Olyan kivételes, nemzetközi borok közvetítése
– kezdve Dél-afrikai gyöngyszemekkel –
amelyek a legkedvezőbb áron kínálják a legmagasabb minőséget, változatos, élménydús borfogyasztást ígérve.